dimecres, 3 de setembre del 2008

Les dones prefeixen els homes amb trets femenins per mantenir una relació permanent.



Font: http://www.3cat24.cat/noticia/209951/altres/Les-dones-prefereixen-els-homes-amb-trets-femenins-segons-un-estudi-que-fa-caure-el-mite-del-mascle-iberic08/08/2007

Cop dur contra els mascles ibèrics. Un estudi, publicat per la revista "Personality an Individual Differences", conclou que les dones consideren que els homes amb una aspecte molt masculí no són uns bons candidats per mantenir una relació permanent i, en aquest sentit, prefeixen els homes amb trets femenins. En aquest sentit, les dones creuen que aquest últim tipus d'homes poden ser companys més compromesos i amb menys tendència a la infidelitat.

En l'estudi, els científics van demanar a 400 homes i dones britànics que donessin la seva opinió sobre fotografies d'homes alterades perquè semblessin més o menys masculins o femenins. També se'ls va demanar que pronostiquessin les seves característiques personals, fins i tot les sexuals, i si serien bons pares.

A través d'aquest procediment, els homes amb trets molt masculins -com la mandíbula inferior quadrada, el nas gran i els ulls petits- van ser titllats de dominants, infidels, mals pares i amb una personalitat menys afectuosa en comparació amb els que tenien trets més femenins. Davant d'aquests resultats, els experts van deduir que les dones creuen que els homes amb trets més femenins poden ser companys més compromesos i amb menys tendència a la infidelitat que els masculins.

L'estudi també fa caure el mite de la masculinitat lligada al bon estat físic i a la immunitat de malalties. A més, el qüestionari revelava que els rostres amb una aparença més saludable eren més desitjats que els que tenien una aparença més malaltissa i que els trets facials que revelaven el pas dels anys eren més ben considerats que els rostres més joves.

Un estudi conclou que les dones prefeixen els homes amb trets femenins.
L'estudi conclou que les dones prefeixen els homes amb trets femenins per mantenir una relació permanent.